Skip to main content

Privatklasser

Her kan du booke private klasser, events og behandlinger.

Privat yogaklasse

Hvis du gerne vil lidt dybere i din praksis, eller bare har brug for et rum, hvor du i dit helt eget tempo kan gennemgå nogle stillinger der måske ikke føles helt rigtigt eller giver anledning til smerter eller andet i din krop. Så kan du booke en privat klasse, som kun handler om din krop og praksis. Du vil få en grundig forklaring og hjælp til, hvordan du kan komme videre i din yogarejse.

Firmayoga og events

Måske du og nogle venner eller kolleger har lyst til at fordybe jer sammen i et event eller forløb privat eller på arbejdspladsen.

Det er også muligt at være i Samavesas lokaler, hvis det er ledigt. Der er plads til 14.

Kontakt hello@samavesayoga.dk for yderligere info.

1:1 yoga med Jacob Aremark

Med en 1:1 session kan du få lejlighed til at stille de spørgsmål, som holdtræningen måske har give anledning til. Eller en 1:1 yoga-session kan være din indgang til yoga overhovedet.

Meditation og mindfulness

På overfladen er meditation et redskab til mindre stress og større ro. Dykker man lidt ned i træningen, handler meditation også om, hvem du selv er på det allerdybeste plan.

Manuvision kropsterapi med Jacob

Ligesom man ikke så let kan kilde sig selv, kan der være ting i kroppen, som kan være svære at få fat i igennem yogapraksis, og der kan kropsterapi hjælpe dig det sidste stykke. Jacob tilbyder kropsterapi i sin klinik i Beder.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902