Skip to main content

Hvad er yoga?

Hvad er yoga?

Egentligt er det vel lidt pudsigt. Vi kan føle os stressede, eller fortravlet i kroppen. Så laver vi yoga, som er en disciplin baseret på en meget gammel tradition, og bagefter er verden et lidt bedre sted.

Hvad er det, det gør ved os?

Mange af os lever livet ’i hovedet’, og vi agerer tit med rationelle beslutninger, som en reaktion på det der sker omkring os, hvad verden omkring os gør. Vi lader os forme af andet og andre – fremfor det, der sker i egen krop og eget sind. Det kan nogle mennesker leve med uden problemer, mens andre på et tidspunkt når dertil, hvor verden i forskellig grad kan blive fjern eller svær at forstå. Det kan gå ud over humøret og kroppen. Mange søger efter et rum, hvor der er plads til den, de er – plads til at mærke efter, og for mange starter det rum med yoga.

Yoga er ikke et rum i sig selv, men det lærer dig, hvordan du kan finde det rum og den plads der skal til inden i dig for at livet omkring dig bliver nemmere at være med. 


Hvad er det yoga gør ved os?

Yoga gør godt.

Det, dit arbejde på yogamåtten kan hjælpe dig med – lige meget om du er til en rolig yinklasse eller en svedig vinyasaklasse – er at øve dig i at forstå din krops signaler og lære at reagere hensigtsmæssigt på dem. Måske har du kun tid til lidt yoga af og til. Måske kan du dyrke yoga hver dag. Lige meget, hvor du er med din praksis, i dit rum, så gør yogaen dig godt. Alle har gavn af at lære krop og sind bedre at kende.

Vi ses på måtten!

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902