Skip to main content

Herunder kan du finde og booke klasser. Det er god ide at booke for at sikre dig en plads på klassen. Hvis du er ny, skal du oprette en profil før du booker. Det kan du gøre ved at klikke på ‘login’ i menuen. 
Hvis du er i tvivl om, hvilke klasser der passer til dig kan du læse om hvilke klasser vi tilbyder under ‘holdbeskrivelser’.

Kom i god tid, gerne 10 min før klassen starter. Vi låser døren når vi starter klassen, da vi altid starter med en meditation. Vi har måtter du kan låne.

Regler for afmelding til en klasse er 6 timer før klassens start. Tilmelder du dig en klasse, hvor du ikke kommer, eller melder fra mindre end 6 timer før klassens start er der en bøde på 25 kr. for månedsmedlemmer og har du klippekort vil klippet blive trukket. Dette for at sikre, at en anden kan få glæde af pladsen.


Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902