Skip to main content

Praktisk info

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er nybegynder, hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du aldrig har lavet yoga før, er det en god ide at komme på et af de blide hathahold. Selv om du godt kan lide at få sved på panden, kan det være en god ide, at komme på en klasse, hvor du lige får lov til at mærke stillingerne i din krop, før du kommer på klasserne med højere tempo.

Da vi, som undervisere er forskellige, anbefaler vi, at du kommer på et par forskellige klasser, så du kan prøve lidt forskelligt.

Hvad skal jeg tage med?

Du blot bringe dig selv i tøj du kan bevæge dig i samt et åbent sind. Vi har måtter, tæpper og puder du kan bruge.

Er det vigtigt jeg reserverer plads på holdet?

Ja, det er vigtigt du reserverer plads på holdet. Ligesom det er vigtigt at du melder fra i vores bookingsystem, hvis du ikke kan komme alligevel. Det skal du gøre senest 6 timer før klassens start, så en ande kan få din plads, hvis du skulle blive forhindret. Har du klippekort, vil der blive trukket et klip, hvis du ikke får meldt fra, og hvis du har månedsmedlemskab er der en bøde på 25 kr.

Kan jeg sætte mit medlemsskab i bero?

Du kan sætte dit medlemskab i bero 3 uger om året, fordelt som du ønsker det. Dog kan det ikke sættes i bero, hvis det er opsagt.

Du skal blot skrive en mail til hello@samavesayoga.dk

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Hvis du vil opsige dit abonnementmedlemskab skal du sende en mail til hello@samavesayoga.dk. Hvis du har købt klippekort, refunderer vi ikke pengene. Men du kan kontakte os, hvis du vil overføre klippene til en anden.

Kan jeg parkere i nærheden?

Der er parkeringsmuligheder i gaderne omkring studiet.  Samavesa ligger tæt på gul parkeringszone, hvor der er 2 timers gratis parkering. Du skal dog huske at aktivere din parkerings app.

Hvor finder jeg jer?

Vi har adresse på Skt. Pauls Kirke Plads 9 B, baghuset på 2 sal 8000 Århus. Du skal gå ind i gården mellem frisør Cutting edge og Thai sushi.

Må jeg have min måtte liggende hos jer?

Vi kan desværre ikke have private yogamåtter boende lige nu. Men vi har måtter, du kan låne.