Praktisk info

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er nybegynder, hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du aldrig har lavet yoga før, er det en god ide at komme på et af de blide hathahold. Selv om du godt kan lide at få sved på panden, kan det være en god ide, at komme på en klasse, hvor du lige får lov til at mærke stillingerne i din krop, før du kommer på klasserne med højere tempo.

Da vi, som undervisere er forskellige, anbefaler vi, at du kommer på et par forskellige klasser som en slags udvidet prøvetime. Du kan købe ’tre prøvetimer’ til 150 kr. i vores bookingsystem, som du finder her.

Vi holder også løbende begynderworkshops, som du kan holde øje med her og på vores facebookside

Hvad skal jeg tage med?

I disse coronatider anbefaler vi, at du har din egen måtte og evt. et tæppe til brug ved afspænding, så du kan holde varmen. Skal du til en blid klasse kan du også medbringe en pude.

Vi har måtter vi kan låne ud, men de er fortrintsvist til de, som er til prøvetime, da de for tiden skal sprittes af og i karantæne.

Ellers skal du blot bringe dig selv i tøj du kan bevæge dig i samt et åbent sind.

Er det vigtigt jeg reserverer plads på holdet?

Vi har store rummelige lokaler, men i disse coronatider er det vigtigt du reserverer plads. Ligesom det er vigtigt at du melder fra i vores bookingsystem, hvid du ikke kan komme alligevel. Så kan en anden nå at få din plads.

Kan jeg sætte mit medlemsskab i bero?

Du kan sætte dit medlemskab i bero 5 uger om året, når du ønsker det. 

Du skal blot skrive en mail til hello@samavesayoga.dk

 

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Hvis du vil opsige dit abonnementmedlemskab skal du sende en mail til hello@samavesayoga.dk. Hvis du har købt klippekort, refunderer vi ikke pengene. Men du kan kontakte os, hvis du vil overføre klippene til en anden.

Kan jeg parkere i nærheden?

Samavesa ligger på et lille torv med butikker og masser af parkeringspladser. Der er 3 timers gratis parkering.

Hvor finder jeg jer?

Vi har adresse på Viborgvej 161 A 8210 Århus.

Du kan finde indgangen lige overfor indgangen til Fitnessworld.

Må jeg have min måtte liggende hos jer?

Du må meget gerne have din måtte liggende hos os! Blot er det på eget ansvar og den skal være rullet tæt og have dit navn på.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Viborgvej 161A
    8210 Aarhus
  • CVR: 41596902