Holdbeskrivelser

I Samavesa er vi sammen om at lave yoga. Derfor er der plads til alle niveauer på hatha og yin holdene. På vinyasa og forrestyoga er det dog en god ide at have et vist kendskab til yoga. 

Blid Hatha

På de blide hathaklasser vil du opleve et roligt flow med fokus på at bruge kroppen sammen med dit åndedræt. Fokus er opmærksomhed på den ’indre’ oplevelse af yogaen.

Der vil være en længere indledende meditation eller åndedrætsøvelser samt længere guidet afspænding.
Intentionen med klassen er, at du oplever ro og åbenhed i kroppen.

Hatha

På hatha klasserne vil du opleve et flow der tillader tid til at lære og mærke stillingerne. Det er en mere stimulerende fysisk men også åndelig praksis, der giver tid til at mærke både krop og psyke samtidig med du lærer teknikken og stillingerne godt at kende.

Intentionen med klasserne er at kultivere din kropsforståelse og opleve, hvordan sindet reagerer på det arbejde du laver med din krop.

Slowflow og Yoga Nidra

Slowflow og Yoga Nidra er en klasse hvor du i starten af klassen laver et roligt, men varmende flow. 

Herefter er der yoga nidra, hvor du liggende på ryggen vil blive guidet gennem hele kroppen. Yoga nidra er en form for yogisk søvn, der arbejder med nervesystemet.

Intentionen med klassen er at opnå varme og ro i kroppen.

Forrest yoga

Forrest yoga er en mere dynamisk yogapraksis. Det kan være de samme øvelser, som du møder i hathayoga, men sekvenserne er længere og du vil få trænet din udholdenhed og du vil få sved på panden. Der er altid et tema for klassen, som kan variere fra anatomiske til filosofiske temaer. 
Intentionen med klassen er et styrkebaseret flow.

Vinyasa

Vinyasa er en mere dynamisk yogapraksis. Det kan være de samme øvelser, som du møder i hathayoga, men mellem de enkelte stillinger laves en vinyasa, som er en variation af en solhilsen. Så på viniyasa klasserne vil du opleve et højere tempo og oftest sved på panden.
Intentionen er at væve stillingerne med overgange i bevægelse til et meditativt flow.

Yin

Yin yoga er en passiv yogaform, hvor du overvejende vil opleve liggende og siddende stillinger, som du til gengæld holder i 3 – 8 min. Yin yoga er en forholdsvis ny form for yoga, men er baseret på kinesisk filosofi og medicin.

Systemet arbejder med bindevævet, som vi har overalt i kroppen, og b.la. ligger omkring dine muskler og organer. Ved at give det tid i længere stræk bliver det mere smidigt.
I Samavesa arbejder underviserne også med et mindfuldt aspekt af øvelserne. Intentionen er en afstressende og mindfuld praksis.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Viborgvej 161A
    8210 Aarhus
  • CVR: 41596902