Skip to main content

Undervisere

Hos Samāveśa til bringer alle undervisere sin egen stil og erfaringer ind i undervisningen. Vi tror på at vi underviser mest og bedst fra hjertet, hvis vi har frihed til at arbejde med det vi brænder for. Alle undervisere er højt uddannet og erfarne.

Ann Sofie Andersen
Underviser

Yoga har de sidste 10 år været et frirum for mig, og det er altid her jeg finder hjem til mig selv. Mere end noget andet er yoga en personlig praksis. Det, du ser på de sociale medier, er et øjebliksbillede af den indre oplevelse. Det er svært at forklare, hvordan indsatsen med at vride og bøje kroppen skaber åndelig transformation, men det gør det, eller rettere sagt, det kan det, hvis intentionen og indsatsen er rettet indad. Min undervisning er altid præget af dette fokus på at vinde (genvinde) evnen til at lytte og forstå kroppens mange signaler i en travl verden, som ofte opfordrer os til det modsatte. I mine timer kan du forvente en god, blandet landhandel af styrke, balance, sanseoplevelser, meditation og blide stræk. 

Jeg er uddannet under yoga alliance ved House of Om.

 
Rikke Brøcker
Yoga er for mig noget helt unikt og smukt!
Yogaen indeholder det hele, en dybde, en lethed, en glæde, en alvor, en nærvær og balance i det der er, både på og udenfor yoga måtten.
Jeg startede på yoga for mange år siden og det var noget af en udfordring! Hele min krop reagerede med fysisk ømhed og alverdens tanker kørte rundt i hovedet på mig. På trods af dette, blev jeg ved at vende tilbage tl yogaen uge efter uge. Yogaen gav mig nemlig følelsen af, at komme mere og mere “hjem” i mig selv, både psykisk og fysisk. Wauu, sikke en rejse!
Nu oplever jeg yogaen som en naturlig del af mit liv og det, der er med til at give ekstra overskud, glæde og ro i hverdagen. Jeg holder meget af, at videregive dette til andre som underviser. 
Jeg underviser i flere forskellige typer yoga.  
Ud over de fysiske yogastillinger, er mine hold ofte krydret med en åndedrætsteknik og/eller meditation. Jeg sætter stor pris på kombinationen af styrke, leg, ro og åbenhed. 
Jeg er uddannet yoga underviser ved Hamsa Yoga Studio 200 RYT, Rasa Yoga ved Sianna Sherman 300 TT og Yin Yoga ved Yoga Collective 50 TT.  
Derudover er jeg løbende på workshops og retreats, både i ind og udland.
Glæder mig til at møde dig. 
Thor Lentz
Underviser

Med min kærlighed til bevægelse i forskellige former, og med min baggrund i den klassiske hatha yoga, er jeg stærkt inspireret af den funktionelle træningsmetode bowspring. Bowspring kan aktivere og styrke på måder som ellers kan være understimulerede i vores moderne livsstil. Min oplevelse er, at bevægelse kan
fungere som medicin, igennem forening af krop og bevidsthed. Dette er essensen i yoga for mig. Det er en stor gave at kunne dele og undervise i det, jeg selv har fået så meget ud af.
På mine bowspringinspirerede hathaklasser bevæger vi os roligt, stærkt, flydende og nærværende. Vi bevæger os, i retninger der vækker og styrker de sammenhængende kæder af væv i kroppen. Dette kan forbedre vores kropsholdning og måden vi bevæger os på i hverdagen. Mange små detaljer bliver instrueret undervejs, for at få hele kroppen med. Detaljerne kan virke fremmedartede i starten, men når de er landet i
kroppen vil de give mening.
Jeg tog min grunduddannelse i Hamsa Yoga i 2015. Siden har jeg bygget på med forskellige teacher trainings og workshops undervist af Desi Springer, John Friend, Christy Punnett, Barbra Noh, Ross Rayburn, TaraJudelle, Simon Krohn og Soham Johansen.
Du kan læse mere på min hjemmeside https://www.thorlentz.dk/

Jacob Aremark
Min rejse “ind i kroppen” begyndte, da jeg som 6 årig startede til Jiu-Jitsu (sådan noge japansk noget med bælter og hvide dragter). 
For små 25 år siden mødet jeg Aikido (hvide dragter og bælter igen), som jeg stadig øver mig i. For ca. 17 år siden blev jeg bidt af yoga og for omtrendt 10 år siden tog jeg en ManuVision-uddannelse (kropsterapi og-træning.) 
Jeg er super optaget af yogaens filosofi og historie, og jeg går op i, at det jeg underviser, faktisk har en historie, men at det også skal give mening for det moderne menneske … for noget er jo ikke fedt bare fordi det er gammelt. Og på en måde er alle mine klasser altid begynderklasser, fordi jeg synes, det er vigtigt nysgerrigt at kunne starter forfra igen og igen…   
Jeg har en skyggeidentitet som filosof (cand. mag.), og  jeg skrev speciale om kropsbevidsthed uden at bevæge andet end fingrene og øjnene. For et par år siden, skrev jeg så en rigtig bog om kropsbevidsthed – med øvelser og det hele (“Kroppens indre landskaber – en praktisk indføring i kropsbevidsthed”).   
Når jeg ikke underviser yoga, holder jeg foredrag & workshops om krop og sind, og har klienter i 1:1 forløb. 
Du kan læse mere om mig og det jeg laver på min hjemmeside  indrelandskaber.dk 
Nanna Hofman
Jeg mødte Yoga omkring 2015 mens jeg studerede til fysioterapeut i København. Yoga tilføjede noget mystik og magi til mit (dengang) meget firkantede sind, der havde lært at tingene var sorte eller hvide, og at det der med at male med hele regnbuen virkede skræmmende og svært. Jeg har mange gange siden sagt, at Yoga reddede mit liv, men set i bagklogskabens lys snart ti år senere, så gav det mig måske mere redskaberne til selv at gøre mit liv smukkere. Og gøre det igen og igen og igen. Selv i de perioder hvor livet er svært, så er Yoga blevet et sted hvor jeg føler mig som mig. Dét mig, der lever under 100 lag af ikke-mig. 
Jeg har undervist (og er blevet undervist) i alverdens studier over meget af verden efterhånden, og Yoga har siden 2015 fulgt mig fra mine mange boliger i København (2016) til Australien (2017), USA (2018), Bali (2019) og Holland/Belgien (2020-21). Min Yoga-måtte har i lange perioder føltes som “hjem” – både i billedlig og bogstavelig forstand, og jeg stræber efter at undervise på en facon, hvor jeg giver mine elever muligheden for at føle det samme, mens de er på den. Jeg ønsker på den måde at tilbyde et rum, hvor der er tryghed, tid og rum til at mærke, alt hvad man er, når man er der. Jeg inviterer derfor mange gange til bevægelse der “føles som dig”, så Yogaen også bliver et sted, hvor man kan øve sig på at være helt sig selv. Både i de lette, legende og tunge øjeblikke.
Ved siden af mine Yoga-timer, kan du også møde mig i fysioterapeutisk- og kropsterapeutisk øjemed, hvor jeg både giver 1:1-behandlinger, og uddanner Yogaundervisere- og elever i anatomisk kunnen og filosofisk sekvensering.
Læs mere om det og mig her yogawithnanna.com og instagram @itsjust.nanna
Janni Ide Daugaard

Janni kombinerer perspektiver fra ayurveda, yoga og meditation på sine klasser. Hendes primære fokus som underviser og formidler er at gøre de gamle østlige visdomme relevante og håndgribelige for moderne vestlige mennesker – på yogamåtten såvel som i livet.

Janni har praktiseret yoga siden 1997, og har undervist siden 2008. Hun har uddannelser og kurser i hatha yoga, vinyasa yoga, restorativ yoga, yin yoga, meditation, pranayama, yogafilosofi, ayurveda og women’s self-care. Derudover er hun certificeret livsstilscoach, og har en bachelor i religionsvidenskab.

På yogamåtten inviterer hun dig til at møde dig selv med omsorg og slippe ideen om ‘skulle, burde, kunne’, så du i stedet kan mærke, hvad du har mest brug for den pågældende dag. Alle hendes klasser er funderet i Ayurveda.

Få inspiration om ayurvedisk livsstil og hverdagsvenlig egenomsorg på Jannis Instagram: https://www.instagram.com/janniidedaugaard/

Dorthe Wildfang
Underviser

Yoga har lært mig så meget om accept og rummelighed. Den har lært mig så meget om at være en del af verden Det har givet mig så meget plads til at møde det der dukker op. Og hver gang jeg tager plads på måtten møder jeg et aspekt af det indre som jeg må forholde mig til. Hver gang jeg tager plads på måtten finder jeg plads til, at det kan være der og lader det folde sig ud.
Nogle gange er det let og glædesfuldt, andre gange tungt og svært.
Men altid givende.

I min undervisning beder jeg dig om, ikke at dømme, ikke at tænke, men bare være. Jeg inviterer altid til at have en intention i din bevægelse, så du lærer din krop at kende.

Men mest af alt inviterer jeg til at det skal være sjovt og legende på rejsen.

Irene Høllund

Med en livslang dedikation til yoga, dans og mindfulness er ser jeg migselv som at være en evig yoga- studerende. Med over 20 års undervisningserfaring, fra danseskoler, privat undervisning, højskoler, firma og andre events og hos Fitnessworld, har jeg de sidste 15 år dykket dybt ned i yogaverdenen og deler nu min viden som yogalærer i over 5 år. Min undervisningsstil er kendetegnet ved nøje tilpasning til klassens energiniveau, hvor jeg udforsker den harmoniske balance mellem feminin og maskulin energi. Udover min passion for at fremme bevægelse og indre ro integrerer jeg mine erfaringer fra tech og ledelse i en holistisk tilgang til livet. Jeg glæder mig til at ledsage dig på din rejse på mine timer.

Camilla Sherpa

Camilla underviser med en ro, der smitter, og med fokus på at ære stilheden i Yin.

I hverdagen, hvor vi til dagligt bliver stimuleret mere end nogensinde før, ser jeg et stort behov for at sætte tempoet ned og vende blikket indad. Jeg guider altid en liggende meditation og dit åndedræt sammen med de langsomme, dybe og bløde yin stræk. Jeg tror på, at din variation af strækket og øvelsen er den rigtige for dig – vores kroppe er forskellige og kan være forskellig fra dag til dag. Jeg tror ligeledes på, at vores krop lagrer vores tanker, følelser, bekymringer mm. og at Yin Yoga kan være med til at løsne op for disse spændinger fysisk og energetisk. 

Hvis du trænger til ro, mere fleksibilitet i krop og sind, og til at stimulere dit parasympatiske nervesystem, skal du komme til en klasse hos Camilla. 

Udover at undervise laver Camilla holistiske krops -og ansigtsbehandlinger, forløb og retreats. Her arbejder hun overordnet med at skabe ro og sansende oplevelser, løsne spændinger og stagneret energi, for dig som føler dig overvældet i din hverdag og har brug for at blive ladet op. 

Læs mere om Camilla og hendes skønne univers på Slowbeauty.dk 

Mette Bang
Underviser

Mette har praktiseret forskellige former for yoga i mere end 20 år. Hun er uddannet i hatha flow og yin yoga hos Yoga Collective i Århus, samt hos Joe Barnett.

Mette er optaget af, at yoga bliver en sanseoplevelse for både krop og sind.

På hendes klasser kan du forvente, at hele kroppen bliver guidet gennem små meditative flows med fokus på balance og styrke med udgangspunkt i den enkelte elev.

Mia Gyldendal
Underviser

For mig er yoga en måde at være i verden på. Her lærer jeg at stå i mig selv og være nærværende og bevidst i relationer. Også når hverdagen går stærkt, eller vi oplever modgang.

Mit fundament er Power Vinyasa Yoga, som er en dynamisk og kraftfuld praksis. Traditionen er vild med coremuskulatur, vores indre “power house” – så du kan forvente sved på panden! Men styrke handler også om at fordybe os spirituelt, fx ved meditation, ayurveda og yogafilosofi.

Jeg underviser med fokus på nysgerrighedhjerte og leg. Det er vigtigt for mig at gøre tid på måtten tilgængelig for din unikke krop, fx via brug af props og klasser til flere niveauer. Jeg håber via små glimt fra hverdagen at invitere til tanker over, hvordan yoga kan byde ind i dit liv. 

220 timers Power Yoga Vinyasa og Yin (Yoga Alliance) v. Yogahuset, Aalborg.

30 timers Mandala Yoga og Chakra (Yoga Alliance) v. Dulce Mandala, Yoga Soul, Manchester. 

Undervejs i flerårig træning ifordybet meditationspraksis, Vækstcenteret, Nørre Snede.

Desuden uddannet psykolog.

Vikarer
Elena Kaspersen Bækgaard
Underviser

Elena har praktiseret yoga siden 2008 ud fra Pattabhi Jois filosofi, ”Do your practice and All is coming” Det viste sig sandt og i 2014 tog hun sin første yogauddannelse i Sivanandayoga i Spanien. Siden har hun i Colorado taget en anusarauddannelse.

Elena er også psykolog og henter meget af sin inspiration fra mindfulness og – naturligvis – yogaens filosofiske og meditative rødder. Senest har Elena fordybet sig i yogaNidra, der oversat betyder ´yogisk søvn’ og er en form for meditativ afspænding.

Maria Bennedsgaard
Underviser

Jeg blev introduceret til yoga under et studieophold i London i 2013, og siden da har det været en stor del af min hverdag. Dette både i forhold til bevægelse, men også i forhold til at finde ro og holde de små pauser. For mig handler yoga om at finde balance, plads og ro i en ellers presset hverdag og verden.

I mine timer er der fokus på både at lande i åndedrættet, men også på bevægelsen og skabe plads i kroppen til at bevæge sig.

Jeg har min første uddannelse tilbage fra 2018 i Hatha og Vinyasa og har siden da bl.a. uddannet mig med fokus på åndedrættet og den restorative yoga.

Louise Biede
Underviser

For mig er yoga en måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen. De fleste af os beskæftiger os mest med vores tanker og følelser og giver ikke vores kropslige signaler og fysiske fornemmelser ret meget plads. Det resulterer på sigt i ubevidste spændinger og fysisk smerte, som fører en masse negative effekter med sig. 

I mine timer er jeg derfor meget optaget af at skabe et rum, hvor man tør give slip på tankerne og tillade sig selv blot at være til stede i sin krop. Et vigtigt element i min undervisning er åndedrættet, som netop hjælper os til at skabe forbindelse mellem krop og sind, og fokus på at give slip på unødvendige spændinger i krop og sind.

Derudover er det vigtigt for mig at skabe et trygt rum, hvor man kan komme med alt det man er, og hvor det altid er tilladt at gøre det, som ens krop kalder på – hvad enten det er at falde i søvn eller gå på toilettet. 

Jeg har selv dyrket yoga siden mine teenageår, og yogaen har taget mange former i mit liv i tidens løb. I begyndelsen var jeg mest optaget af de fysisk krævende yogaformer, mens jeg i løbet af de senere år har været mere tiltrukket af de helt blide yogaformer. Jeg er derfor uddannet yogalærer i både vinyasa og restorativ yoga, og jeg favner således alt fra det styrkende og energifyldte til det afspændende og terapeutiske

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902