Undervisere

Hos Samāveśa til bringer alle undervisere sin egen stil og erfaringer ind i undervisningen. Vi tror på at vi underviser mest og bedst fra hjertet, hvis vi har frihed til at arbejde med det vi brænder for. Alle undervisere er højt uddannet og erfarne.

Underviser

Mai Nichol

Mai tog sin første uddannelse i Vinyasa yoga i 2006 og har siden taget yogalæreruddannelse hos Ana Forrest i USA i 2009, og senest hos Lara Heimann, LYT Yoga i 2020.  Både Forrest og LYT Yoga er fokuseret omkring en stærk core, bedre allignment og glæden ved at lære og forblive nysgerrig.  

Mai er ligeledes uddannet fysioterapeut i 2015, og har siden 2009 afholdt kurser og retreats med mindfulnessinstruktør Anne Marie Beck.

Mai’s timer tager form og inspiration fra alle uddannelserne med den intention at når vi bevæger os bedre, har vi det bedre. Og når vi har det bedre, er vi venligere og mere medfølende overfor os selv og alle omkring os. 

Du vil opleve timer, der har længere sekvenser som styrker en stabil kernemuskulatur, et dybt og bevidst åndedræt og fornyet energi til hele kroppen. Over tid vil du styrke dit naturlige bevægemønster gennem en integreret core, øget styrke og bevægelighed gennem kroppens led og stå stærkere med din ryg og holdning.    

Mai vil altid støtte dig i at arbejde åbent og ærligt med dine grænser, og bruger sin undervisning til at lære dig at udvikle redskaber til at lære dig selv bedre at kende.  

Mai underviser med høj energi og humor, er en ægte anatominørd og den store viden om kroppen skinner igennem på alle hendes klasser. 

 

Underviser

Maria Lauridsen Jensen

Maria er en dedikeret yoginī, som tager sin yoga praksis med ind i alle aspekter af livet. Hun tog sine første yogatimer i 2008. Lige fra starten sansede Maria, at yogatimerne bragte hende ind i en tilstand, som kunne noget mere, end den fysiske træning, som hun ellers kendte til. Alligevel tog det fem år før, hun for alvor blev grebet. Gradvist blev hun mere og mere nysgerrighed på det kulturelle og spirituelle rum, som hun oplevede åbne sig, hver gang hun var til yoga. I 2015 ledte det til en yogalæreruddannelse hos Yandara Yoga Institute i Mexico (200 t). Den usædvanlige destination skyldes, at hun indsamlede data i Mexico til sit speciale i antropologi. Yandara er et lille samfund, som lægger stor vægt på bhakti yoga og yoga som livsstil. Sidenhen har Maria undervist utallige timer rundt omkring i Aarhus, imens hun har forsat sin egen fordybelse. Hun har modtaget yogalærertræning i yin yoga fra Yoga Collective (50 t), og i Rasa Yoga fra Sianna Sherman og Greta Hill (470 t). Rasa Yoga er en bhakti fusion af form og flow āsana, tantra (Kashmir Shaivism), mudrā, åndedrætsøvelser, ritual, functional anatomy, meditation og sjælsalkymi. Maria er er elev på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme, hvor Marianne Lane underviser hende i bevidsthedstræning, bevidsthedsstræk og healing. Bevidsthedstræning og -stræk er yogiske discipliner, men da det i vores samfund er svært at finde yogalærere, som underviser deri, har hun vagt at modtage træning gennem moderne shamanisme i stedet. Marias store kald er at danne bro mellem kulturer, og at støtte sine elever med de erfaringer hun selv har gjort sig på og udenfor yogamåtten. Gennem hendes undervisning får du mulighed for at strække både krop og sind, og at opleve det udvidede perspektiv, som folder sig ud, når vi forener fysisk bevægelse, åndedræt, visualisering, meditation, mudrā, mantra, filosofi og intention.

Læs mere om Maria her https://marialauridsenjensen.com/

Underviser

Dorthe Wildfang

Dorthe har praktiseret yoga siden 2001. Hun startede med ashtanga, men med tiden blev det mere anusarainspirerede yogaformer. Hun er uddannet i ashtanga i 2013 og siden en 100 timers fra Hamsa, en 300 timers fra Sienna Sherman, samt mediyogalærer og yin fra yogacollective samt Jo Phee. Dorthe er også uddannet idehistoriker og terapeut og er altid interesseret i, hvordan vi kan bringe vores erfaringer fra yogamåtten med ud i livet, og hvordan vi bedre kan forstå at bruge vores krop til at forstå verden, som vi oplever den.

På Dorthes klasser kan du forvente en hjertevarm let og legende tilgang, der byder alle velkommen, uanset erfaring

Underviser

Elena Kaspersen Bækgaard

Elena har praktiseret yoga siden 2008 ud fra Pattabhi Jois filosofi, ”Do your practice and All is coming” Det viste sig sandt og i 2014 tog hun sin første yogauddannelse i Sivanandayoga i Spanien. Siden har hun i Colorado taget en anusarauddannelse.

Elena er også psykolog og henter meget af sin inspiration fra mindfulness og – naturligvis – yogaens filosofiske og meditative rødder. Senest har Elena fordybet sig i yogaNidra, der oversat betyder ´yogisk søvn’ og er en form for meditativ afspænding.

Underviser

Tina Hansen

Tina er vokset op i et hus med yoga, men har først startet sin egen praksis 2015, hvor hun mødte den på et MBSR (mindfulness baseret stress reduktion) forløb.

Efterfølgende har yogaen bragt hende på diverse workshops og retreats i ind og udland. Tina har nysgerrighed på bredden af yoga, og undersøger stadig dens mange facetter. Tina er uddannet med afsæt i ashtanga i yogauddannelsen i Aarhus 2020, men underviser flowbaseret.

Tina er særlig inspireret af det mindfulde aspekt, samt naturens påvirkning af krop og sind, der uløseligt hænger sammen.

På hendes klasser kan du forvente en flowbaseret tilgang til stillingerne.

Tina er i øjeblikket vikar hos Samāveśa.

Underviser

Inger Alsted

Inger har praktiseret yoga side 2006, hvor hun flyttede til Indien. Hun blev uddannet i 2008 hos YogaLife i New Delhi og igen til bage i Danmark i 2012 tog hun Dansk Yogas uddannelse. Siden har yoga været hendes levevej.

Ingers interesse for yogaen er vokset og inspireret af sin egen oplevelse af, hvordan kroppen og sindet umærkeligt og uden søgen efter det, blev mere fleksibel og åben.

Inger underviser længere rolige flows. Klasserne har altid et tema, og Inger underviser med fokus og intensitet.

Du kan forvente lidt sved på panden og leg i hjertet.

 

Underviser

Ida Krogh

Ida er uddannet 300 timers og 500 timers in hatha og Vinyasa, samt 50 timers yin yogalærer ved Aayana Yoga Academy i Bangalore.

For Ida er yogaen en helhedsskabende praksis, og yogaens styrkende indvirkning på krop og sind smitter af på hendes klassiske hathaklasser, der altid inddrager de klassiske elementer. Ida brænder for at arbejde med den klassiske yoga i et autentisk og videnskabeligt basereret fokus.

Ida har et lyst og åbent sind, der altid byder dig velkommen til at arbejde legende og intenst i din praksis.

Underviser

Mette Bang

Mette har praktiseret forskellige former for yoga i mere end 20 år. Hun er uddannet i hatha flow og yin yoga hos Yoga Collective i Århus, samt hos Joe Barnett.

Mette er optaget af, at yoga bliver en sanseoplevelse for både krop og sind.

På hendes klasser kan du forvente, at hele kroppen bliver guidet gennem små meditative flows med fokus på balance og styrke med udgangspunkt i den enkelte elev.

Underviser

Phine Katrine Kjær Wiborg

Phine har praktiseret yoga siden 2006, og i 2017 blev hun uddannet i vinyasa hos The Yoga People ved Jamie Clarke.

For Phine handler yoga om balance, balance i livet og balance mellem krop og sind.

 

På Phines klasser vil du opleve et bevidst arbejde med yin og yang. Du vil opleve de mere dynamiske flows, der kombineres med de stille yinstillinger. Phines udgangspunkt er, at kun med ro i sindet kan vi arbejde målrettet med de fysiske resultater.

 

Phine har et lyst og åbent sind, der inviterer til lethed og leg i din praksis.

Emilie Matthiesen

Emilie har et hjerte, der banker for at videregive alt det, yogaen har at tilbyde. Hun står på et grundigt praksisfundament fra et årtis yogapraksis, har undervist siden 2017 og er uddannet fra Yoga Alliance-certificerede Prana Yoga Shala i København.

I Emilies timer træder man ind i et trygt, uhøjtideligt og nærværende rum, hvor der er plads til at være, med alt hvad man er. Et rum, hvor forbindelsen mellem krop, åndedræt og sind er i centrum, hvor der er plads til at grine og sukke og svede og lande og være – og hvor hver klasse tilrettelægges med variationer og valgmuligheder, der passer til, at vi alle er vidt forskellige mennesker i vidt forskellige kroppe.

Emilie underviser på en varm, kærlig og udogmatisk måde. Timerne er typisk dynamiske og kreative, men altid med plads til de stille øjeblikke, fordybelsen og nærværet – både midt i det blide og bløde og det legende og flydende.

Du kan læse mere om Emilie på hendes hjemmeside Eclipseyoga.dk

Ea Wederkinch

For mig er yoga en metode til at leve et så balanceret liv som muligt. Som underviser går jeg op i at undervisningen så vidt overhovedet muligt passer til dem jeg underviser. Uanset om det er nybegyndere, øvede, gravide, nysgerrige, forvirrede, nye mødre, stressede, ambitiøse osv.

Jeg kunne faktisk ikke forestille mig noget federe arbejde end at undervise yoga – uanset om det er blidt, varmt, intenst, meditativt, transformerende eller teknisk. Årsagen til det er faktisk så simpel, at yoga og meditation har gjort vanvittig meget for mig. Jeg var et stresset, skræmt og helt vildt vredt barn. Der har været meget smerte, under vreden var sorg. Nu kan jeg ærligt sige, at jeg har et vidunderligt liv. Med alle de udfordringer det bringer. Jeg bruger alle de teknikker jeg har lært til at gribe de udfordringer der dukker op fra min krop, fra min omverden, fra min fortid. Til at tage hånd om og ansvar for mit velbefindende. Og dermed alle dem jeg omgiver mig med. Og så synes jeg det er sjovt at bruge kroppen og lege. For mig er det også en form for egenomsorg. Min første lærer sagde: “Hvis du virkelig vil lære noget, så skal du undervise det”. Så derfor gør jeg det.

Ea undervier med varme, humor og et lækkert nærvær.

Du kan læse mere om Ea på hendes hjemmeside www.eawederkinch.com

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Viborgvej 161A
    8210 Aarhus
  • CVR: 41596902