Skip to main content

Yin yoga

Vi tilbyder også yin yoga hos Samavesayoga. Yin Yoga giver stilhed og ro til kroppen. Vi er lokaliseret i Århus, med deltagere fra Viby, Risskov og højbjerg.

Yin yoga: Kunsten at finde stilhed og give kroppen ro

Yin yoga kan tilbyde stilhed og give kroppen ro til at arbejde. Yin yoga er baseret på kinesisk medicin og arbejder med at få energien (chi) til at flyde i kroppen. Derfor arbejder denne yogaform primært med bindevævet i enten stræk eller kompression, og for at yogaen har sin effekt, er det derfor nødvendigt at holde stillingerne i lang tid – typisk 3 til 8 minutter ad gangen.

Når stillingerne holdes i så lang tid ad gangen, så får kroppen mulighed for at give slip på musklerne og slippe spændingerne. Åndedrættet kan måske flyde lidt lettere og finde ro. Når du falder til ro, og dine muskler slapper af, kan du måske også give slip på dit sind og dine tanker.

Når du dyrker Yin yoga, vil du således kunne træne at:

  • give slip på din krop
  • give slip på dit åndedræt
  • give slip på dit sind

Yin yoga ser roligt og afslappet ud, men tag ikke fejl. Det er en stærk terapeutisk yogaform, som vil bringe dig i tæt kontakt til din krop.


Vi har gratis prøvetimer til Yin Yoga hos Samavesayoga. Træn at give slip på krop, åndedræt og sind hos os! Vi er beliggende i Århus, med kunder fra blandt andet Højbjergm Viby og Risskov.

Få en gratis prøvetime og se om det er noget for dig

Hos Samāveśa har du mulighed for at få en gratis prøvetime, så du kan se, om vores yogaundervisning er noget for dig, inden du betaler for et medlemskab.

Du kan finde mere information om vores medlemskaber, priser og vores gratis prøvetime ved at klikke her.  https://samavesayoga.dk/medlemsskab/

Vi bor centralt i Århus centrum, med gode busforbindelser til Risskov, Højbjerg, og Viby.