Fordybelse

I Samāveśa elsker vi at fordybe os! I viden, i kroppen, i sindet og alt det der bare støtter dig i at gå på den sti, livet er. Derfor holder vi ofte forskellige workshops der bibringer viden og input. Det kan være alt fra anatomi til ayurveda, det kan være om smerter eller stresshåndtering. Det kan også være hele dage med mindfulness og mulighed for at skabe lidt ekstra rum til dig selv.

Vælg mellem vores forskellige workshops

Workshop

Sound bath

Lørdag d.3 dec kl.13 – 14.30

Pris: 200 kr.

Kom med til 1.5 times cirkel med guidet meditation, afspændende lydbad, hjerte-delinger, ro og nærvær.
Her kan du trygt læne dig tilbage og måske få en oplevelse af at svæve ind og ud af bevidsthed mens lydene og vibrationerne arbejder og bevæger sig gennem rummet og din krop.
Workshop

Hola Luna Circle

Lørdag d.21 januar 14 – 16

Pris 550

Skal år 2023 være året, hvor du vælger dig selv til?
Kom med til en hyggelig, rolig og nærværende cirkel og få en introduktion til brugen af månens cyklus og Hola Luna Journal — et ritual og værktøj til reflektion og manifestation. Bliv guidet ned i kroppen med meditation, blød bevægelse og et afspændende lydbad, der med sine vibrationer kan skabe indre ro og mental klarhed, så du kan mærke, hvad der er sandt for dig. 
Der vil blive serveret økologisk urtete og alle deltagere modtager en Hola Luna dagbog til en værdi af 450 kr. 

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902