Fordybelse

I Samāveśa elsker vi at fordybe os! I viden, i kroppen, i sindet og alt det der bare støtter dig i at gå på den sti, livet er. Derfor holder vi ofte forskellige workshops der bibringer viden og input. Det kan være alt fra anatomi til ayurveda, det kan være om smerter eller stresshåndtering. Det kan også være hele dage med mindfulness og mulighed for at skabe lidt ekstra rum til dig selv.

Vælg mellem vores forskellige workshops

Foredrag

Yoga Essens

Tre lørdage 12.30 – 16.30 fra april til juni

Pris: 1500 kr.

På forårets YogaEssens workshoprække kan du melde dig til 3 workshopdage fordelt udover første halvdel af året. 

Vi arbejder med det mere subtile,  filosofiske & historiske.  Vi kommer på den måde rundt om din yogapraksis — og uanset om du er erfaren eller begynder, vil der være noget for dig.  

Workshop

Patanjalis 8 trin til fred

Lørdag d. 15 april kl.13 – 16.

Pris: 300 kr.

Yoga er en metode til at leve i harmoni med din egen sande natur, at blive oplyst, at finde fred – der er rigtig mange fortolkninger af det På denne workshop – som nok nærmere er et foredrag – snakker vi om Patanjalis yoga sutras, som af de fleste forskere betegnes som det mest betydningsfulde værk om yoga.

Workshop

Ro i en vild verden.

Lørdag d. 22 april kl.10 – 16

Pris: 825 kr.

Lær hvordan du kan møde og balancere forskellige moderne samfundstendenser med overkommelig og hverdagsvenlig egenomsorg. Formålet med workshoppen er at give dig en række redskaber til at kunne forebygge fysiske og mentale ubalancer i en almindelig hverdag
Workshop

Yin and sound

Søndag d.21 maj 2023

Pris: 300 kr.

Skab en dybere kontakt til dig selv og din krop. Med yin yoga har du mulighed for at frigøre spændinger i den fysiske krop, samt frigøre stagneret eller blokeret energi – følelsesmæssigt og mentalt. Lad dig bade i vibrationer fra syv krystalsyngeskåle afstemt til 432 hertz og en fælles mantrameditation. 

Workshop

Ayurveda for yogalærere

Lørdag 28 okt og søndag d.29 okt. kl. 10 – 16

Pris: 2950 kr.

På dette to dages kursus lærer du at bruge ayurvediske principper til at lave yogaklasser, der fungerer bedre. Du lærer også, hvordan du som yogalærer kan passe på dig selv, så du ikke brænder ud.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902