Skip to main content

Events

I Samāveśa elsker vi at fordybe os! I viden, i kroppen, i sindet og alt det der bare støtter dig i at gå på den sti, livet er. Derfor holder vi ofte forskellige workshops der bibringer viden og input. Det kan være alt fra anatomi til ayurveda, det kan være om smerter eller stresshåndtering. Det kan også være hele dage med mindfulness og mulighed for at skabe lidt ekstra rum til dig selv.

Workshop

Smagsprøve på ‘Ayurvedauddannelse for yogalærere’

Søndag d 16. juni kl.10.12

Kom med til en infoaften og bliv klogere på, hvordan en ayurvedaen kan være en kæmpe støtte til dig personligt og som yogalærer.

Workshop

Et ayurvedisk blik på mad

Onsdag d 19. juni kl.19 – 21.00

Det du spiser, bliver til dine tanker, dine ord og dine handlinger.

Ifølge Ayurveda er mad ikke blot noget vi putter i munden – det er en del af en omsorgsfuld og selvoprettende livsstil. Derfor betyder det selvfølgelig noget, hvad du putter i din krop. Men det er også vigtigt hvorfor, hvordan, hvor meget, hvornår og hvor du spiser.

Workshop

Mandalaklasse med fokus på ildelementet

Lørdag d.29 juni kl. 13 – 15

Pris 50 kr.  for abonnementsmedlemmer og 150 kr. for andre. 

Vær med til en legende udfordrende mandala klasse, hvor du bruger elementerne som et anker og tilbagevendende meditativt tema i din praksis.

Workshop

Mandalaklasse med fokus på luftelementet

Lørdag d.13 juli kl. 13 – 15

Pris 50 kr.  for abonnementsmedlemmer og 150 kr. for andre. 

Vær med til en legende udfordrende mandala klasse, hvor du bruger elementerne som et anker og tilbagevendende meditativt tema i din praksis.

Workshop

Yoga og livsglæde

Lørdag d.23 nov. 13 – 15.30

Måske har du allerede oplevet hvordan kroppen kan føles lettere og humøret højere efter yoga?

Netop dét dykker vi ned i, når vi mødes til foredraget Yoga & Livsglæde hos Yoga Amager i september.

Foredraget er for dig, der vil vide mere om, hvordan du kan bruge nogle af yogaens mange værktøjer – på og udenfor yogamåtten – til at finde ind i en større grad af balance, så livsglæden kan få fylde.

Glæd dig til at høre mere om yogafilosofi og -psykologi set med yogaterapeutiske briller, om at vælge de rigtige yogaøvelser til (og fra) og om hvordan du på en overskuelig måde kan drysse din dag med yoga.

Workshop

Ayurveda for yogalærere.

6 måneders udannelse med start 27 sep 

Denne efteruddannelse er til yogalærere, der ønsker at bruge Ayurveda i deres undervisning. På uddannelsen får du en grundlæggende introduktion til Ayurveda. Du lærer at vælge stillinger, sprog og nonverbale virkemidler, der passer til forskellige situationer og til forskellige personer. Og så lærer du at passe på dig selv med ayurvedisk egenomsorg, så du ikke brænder ud.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902