Skip to main content

Detaljer

Foredraget er for dig, der vil vide mere om, hvordan du kan bruge nogle af yogaens mange værktøjer – på og udenfor yogamåtten – til at finde ind i en større grad af balance, så livsglæden kan få fylde. Glæd dig til at høre mere om yogafilosofi og -psykologi set med yogaterapeutiske briller, om at vælge de rigtige yogaøvelser til (og fra) og om hvordan du på en overskuelig måde kan drysse din dag med yoga.
Workshop

Yoga og livsglæde

23. november kl 13 – 15.30

Pris 350

Måske har du allerede oplevet hvordan kroppen kan føles lettere og humøret højere efter yoga?

Netop dét dykker vi ned i, når vi mødes til foredraget Yoga & Livsglæde hos Samavesa yoga til november.

Foredraget er for dig, der vil vide mere om, hvordan du kan bruge nogle af yogaens mange værktøjer – på og udenfor yogamåtten – til at finde ind i en større grad af balance, så livsglæden kan få fylde.

Glæd dig til at høre mere om yogafilosofi og -psykologi set med yogaterapeutiske briller, om at vælge de rigtige yogaøvelser til (og fra) og om hvordan du på en overskuelig måde kan drysse din dag med yoga.

Du vil selvfølgelig også få enkle, konkrete og venlige øvelser med hjem. 

Vi serverer en kop te og lidt snacks. 

Mari Nordstrøm er en af vores allerdygtigste yogalærere herhjemme.

Hun er certificeret yogaterapeut med 15 års erfaring. Hun skrev sit yogaterapeutiske speciale med fokus på depression, angst og kroniske smerter. Siden da har Mari fordybet sig videre indenfor både yogaterapien, flere former for kropsterapi og samtaleterapi hos forskellige undervisere rundt omkring i verden.

Sideløbende med sit virke som terapeut har Mari haft flere yogastudier i København. Hun står blandt andet bag Sattva Yoga; et yoga- og kursuscenter, hvor hundredvis af yogalærere har uddannet og videreuddannet sig igennem årene.

Mari har et mildt, imødekommende og varmt væsen.  Hun er afsindig vidende og kompetent og en virkelig dygtig formidler, som formår at gøre det hun fortæller om levende og konkret på en og samme tid. 

Glæd dig til at møde Mari og lappe lidt af al hendes viden i dig. 

Læs mere om Mari Nordstrøm

Beskrivelse her

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902