Skip to main content

Detaljer

Få indsigt i, hvordan du kan bruge dit åndedræt til at optimere din energi. Åndedrættet er en af de mest essentielle og livsvigtige processer i kroppen. Du kan hjælpe dig selv til at skabe frihed i åndedrættet så kroppen næres optimalt. Åndedrættet hjælper os også til at mærke os selv og være til stede i nuet.
Workshop

Wim Hof Method Breathing Class

Onsdag d. 15 maj kl. 19.30 – 21.30

Pris : 298

Åndedrætsworkshop med Wim Hof metoden.

I yoga er der rigtig mange redskaber. Et af de allervigtigste er arbejdet med åndedrættet. Og jeg tror ikke der er så mange yogaklasser, hvor det ikke nævnes. 

Men det kan også være noget af det sværeste at få øje på, fordi det er så subtilt og fordi det oftest ændrer sig ganske langsomt.

Men det er noget nær det mest grundlæggende vores krop gør, og den gør det virkelig mange gange, hver dag. Det er en aktiv faktor for at guide dit nervesystem. Den katalyserer iltforsyning , som holder alle processer i din krop i gang, hver dag.

At gøre noget så simpelt som at ændre dit åndedræt kan have en direkte og dyb indvirkning på din fysiologi. På workshoppen vil du lære, hvorfor åndedrætsøvelser er så effektivt et værktøj til at holde stress nede, forbedre din søvn og dit generelle velvære.

Wim Hof Metoden er efterhånden godt understøttet af videnskaben og der bliver fortsat lavet nye studier i brug af metoden. Undersøgelser viser, at folk der dyrker metoden er i stand til frivilligt at påvirke deres nervesystem, styrke immun systemet, sænke inflammation i kroppen samt øge kredsløbets funktion.

Virkningerne er talrige og mange mennesker beretter om blandt andet:

– bedre søvn

– bedre restitution

– øget energi

– mindre smerte og sygdom

– generelt øget velvære

– øget fysisk præstation

Metoden kan således være gavnlig hvad end du ønsker mere energi, bedre sportslig præstation, mindre stress eller blot generelt øget velvære.

På workshoppen vil du få :

– Intro af mig, Metoden og dens tre søjler

 – Teori om åndedræt

 – Forklaring af WHM basis åndedrætsøvelse

 – Blide stræk og bevægelser til at blødgøre kroppen og varme op

 – Åndedræt i praksis – først at bringe bevidsthed og bevægelse i åndedrættet, derefter WHM basis åndedræt.

 – Opfølgende forklaring – fysiologi og virkninger i kroppen

 – Q&A

 – Evt. meditation

Workshoppen er lige dele teori og praksis og der vil være god tid til at få svar på spørgsmål.

Deltagelse frarådes såfremt du har alvorlige hjertesygdomme, epilepsi eller er gravid. Er du i tvivl, så er du velkommen til at henvende dig til instruktøren Mikael på mikael@vaer-krop.dk

Om Mikael :

Jeg er uddannet fysioterapeut og totum kropsterapeut.

Fysioterapiens detaljerede viden om anatomi, biomekanik og bevægelse er det fundament, hvorpå jeg bygger min holistiske praksis.

Jeg elsker at bruge tid på at bevæge mig og har flere års erfaring indenfor forskellige træningsdiscipliner såsom akrobatik, kung fu, afrikansk dans og gymnastik. Jeg nørder i udforskning af kroppens og sindets muligheder og sammenhæng bl.a. gennem meditation, vinterbadning og bevægelse.

Naturen spiller en væsentlig rolle i mit liv, og jeg vender mig tit mod skoven eller havet, når jeg har brug for ro, inspiration og energi.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Mikael.

Vær opmærksom på at tilmelding åbner på Wim Hof’s hjemmeside.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902