Detaljer

Her kan du give dig selv eller måske invitere en du holder af med til et 2 timers REST & RELEASE, hvor vi kombinerer rolige og meditative Yin Yoga stræk og bevægelser med et afspændende lydbad og aromaterapi. Oplev at få dine sanser sat i spil mens du blot fokuserer på at tage imod og mærke – det som sker rundt om dig og indeni dig
Workshop

Rest & Release

Søndag d. 5 marts 2023 kl 19 – 21.

Søndag d. 5. marts kan du give dig selv eller måske invitere en du holder af med til et 2 timers REST & RELEASE, hvor vi kombinerer rolige og meditative Yin Yoga stræk og bevægelser med et afspændende lydbad og aromaterapi. Oplev at få dine sanser sat i spil mens du blot fokuserer på at tage imod og mærke – det som sker rundt om dig og indeni dig. 


Intentionen med REST & RELEASE er at give dig tid og rum til at du kan ånde ud, nulstille dit system og give slip på vinteren og skabe plads til det spirende forår, der banker på døren. 


Med yin yoga strækkene og bevægelserne har du mulighed for at frigøre dybe spændinger i den fysiske krop, samt frigøre stagneret eller blokeret energi, både følelsesmæssigt og mentalt. Dette bliver understøttet af vibrationerne fra syv krystalsyngeskåle, som hver repræsenterer og arbejder med vores syv chakraer. 


Du skal bare møde op i bevægeligt, behageligt og blødt tøj. Der vil ligge yogamåtter, puder, bolsters, blokke, øjenpuder og tæpper klar til dig når du kommer og din eneste opgave er at gøre det blødt og rart for dig selv, tage imod, give slip og lade de dybe og lange stræk samt de bevægende vibrationer og lyde afspænde krop og sind.

Jeg glæder mig til at møde dig og invitere dig ind i rummet med varme, nærvær, dejlig urte the og flakkende stearinlys mens vi sammen nulstiller vores system. 


Kh. Camilla, Slow Beauty

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902