Skip to main content

Detaljer

Et nærværende og beroligende rum med meditation, ceremoniel cacao, blid bevægelse, introspektive øvelser og en sansende afspænding med lyd, aromaterapi og blid berøring.
Workshop

Nymåne Cirkel

Lørdag d.4 august kl. 16 – 18

Pris 350 kr.

Mød august på en blid, rolig og intentionel måde med denne ceremoni på Nymånens dag søndag den 4. august. 

Nymånens energi støtter os i nye begyndelser, søsættelse af nye projekter, intentioner og ønsker for den kommende tid. Det er en god anledning til at checke-ind med os selv – særligt i et ceremonielt rum og et nærværende fælleskab. Et rum og et fælleskab uden for dine egne vante rammer, der kan invitere til et nyt perspektiv og nye måder at se tingene på. 

Camilla fra Slow Beauty vil guide meditation og blid bevægelse for at skabe kontakt til vores krop, servere ceremoniel cacao og invitere til introspektive øvelser, deling og afslutningsvis integrere dette via en sansende afspænding med lyd og aromaterapi.

Alt sammen med ønsket om at du kan finde ro, fordybe dig og læne dig ind i et roligt rum til at mærke ind i det, der fylder for tiden og sætte en intention for den kommende cyklus og tid – måske endda for resten af dit liv.

Den ceremonielle cacao er, udover at være enorm næringsrig, kendt for at åbne vores hjerte og dermed skabe en dybere forbindelse til os selv og vores intuition.

Alt du skal gøre er at møde op i behageligt og bevægeligt tøj med en notesbog, et skriveredskab og en flaske vand. Rummet er sat så yogamåtte, tæppe, pude og øjenpude ligger klar til dig, når du kommer.

Undgå gerne at indtage koffeinholdige drikke og at spise et stort måltid i timerne optil ceremonien, for at få den bedste virkning af cacaoen.

Kontakt mig gerne for evt. spørgsmål: camilla@slowbeauty.dk

Jeg glæder mig meget til at møde dig og til at dele denne oplevelse med dig.

Kærligst,

Camilla, Slow Beauty 

www.slowbeauty.dk

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902