Skip to main content

Detaljer

Vær med til en legende udfordrende mandala klasse, hvor du bruger elementerne som et anker og tilbagevendende meditativt tema i din praksis.
Workshop

Mandalaklasse med fokus på luft

Lørdag d.13 juni kl. 13 – 15

Mandala yoga trækker inspiration fra naturens spiralmønstre og cyklus. Du inviteres til udforske cirkulære bevægelser igennem et møde med elementerne. Intentionen er en praksis, der leder til dyb introspektion via flow. En mandala er én runde med yogastillinger, som fører dig 360 grader rundt om måtten.

Mandala praksis trækker inspiration fra flere yogagrene; ashtanga, yin, rocket og shamanisme. Disse klasser starter med aktiverende yin, finder derefter en kraftfuld flowpraksis, og runder af med balancerende yin. 

Hver klasse er en dedikation til et element – jord, luft, vand eller ild. Elementer har kobling til et chakra (energicenter) og et fysisk fokusområde i kroppen. 

Klassen er særligt udviklet til dig, som allerede har erfaring med yoga, og som ønsker at blive udfordret og fordybe din praksis.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902