Skip to main content

Detaljer

Dette kursus er for dig, hvis du er nysgerrig på hvordan traditionel Yoga-asana kan kombineres med kropslig nysgerrighed, Yoga-filosofi og bæredygtig mobilitet.  Du kan forvente et rum, hvor vi udforsker både nye og gamle bevægelsesmodaliteter i teori, men også praksis. Via kombinationen af bevægelse, gruppe-øvelser og individuel nusse-nørde-tid, vil vi sammen gå i dybden med de forskellige måder, en Yoga-praksis også kan udfolde sig på.
Workshop

Kursus i kreativ sekvensering

Dato 8 – 10 november

Pris 500

Lad din Yoga og bevægelse udfolde sig som holistisk magi – 15 timers kursus både for Yoga-undervisere of udøvere

Datoer

8-9-10 November

Fredag 17-20

Lørdag 11-17

Søndag 11-16

Pris: 

Tilmelding inden 1/9; 2345 dkk

Tilmelding efter 1/9; 2789 dkk

Tilmelding til 2 * kursus ‘anatomi’ og ‘kreativ sekvensering’ inden 1/9; 4321 dkk
Tilmelding til 2 * kursus ‘anatomi’ og ‘kreativ sekvensering’ efter 1/9; 4367 dkk

Dette kursus er for dig, hvis du er nysgerrig på hvordan traditionel Yoga-asana kan kombineres med kropslig nysgerrighed, Yoga-filosofi og bæredygtig mobilitet. 

Du kan forvente et rum, hvor vi udforsker både nye og gamle bevægelsesmodaliteter i teori, men også praksis. Via kombinationen af bevægelse, gruppe-øvelser og individuel nusse-nørde-tid, vil vi sammen gå i dybden med de forskellige måder, en Yoga-praksis også kan udfolde sig på.

Highlights

Uanset din erfaring som underviser eller udøver, er det her kursus for dig, hvis du ønsker at skabe en Yoga-praksis der;

 1. Forebygger skader, respekterer anatomiske principper og fremhæver bæredygtig bevægelse
 2. Inkluderer indisk Yoga-filosofi, chakra-filosofi og hinduistiske historier
 3. Er guidet på en facon der føles autentisk som dig, og samtidig holder rum for dem, der (måske) udøver under din guiding
 4. Er en komplet alkymist-oplevelse, og som rummer krop-sind-spiritualitet.

Optimalt set, så er vores Yoga-praksis ikke “bare” endnu en form for træning, da Yoga i sin originalitet var en filosofi, men som den vestlige verden gjorde sit indtog på filosofien, så blev Yoga i lige så høj grad en bevægelsesform. På dette kursus lærer du hvordan de to verdener (østlig og vestlig) kan kombineres med rum for leg, anatomi og fysisk udfordring, men også i en mindful, spirituel og energetisk setting. 

Dette kursus er et forsøg på at skabe nysgerrighed på historien bag Yoga, og finde en måde hvorpå den årelange traditionsrige filosofi, kan inviteres ind i vores moderne Yoga-studier med musik, sociale medier og forventninger.

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i, hvad Yoga “egentlig er”, hvad man “burde kunne” og om der overhovedet findes et svar, når vi i dag bliver bombarderet med indtryk fra alle sider. Få skabt et overblik for dig selv, og måske dine elever, så Yogaen kan blive æret både i krop-sind-spirituelt øjemed.

Facilitator

Nanna er certificeret fysioterapeut og har praktiseret samt undervist Yoga i snart et årti. Hun har uddannet Yoga-undervisere i anatomi, filosofi, sekvensering og positurer de seneste år, og er generelt meget passioneret for at gøre Yogaen til et lærerigt og bæredygtigt sted at være. Uanset kropstype, alder og erfaring.

Nanna har de seneste år arbejdet med fysioterapi i psyko-somatisk øjemed, og konstant søgt et sprog der binder kroppen og sindet sammen. Nanna har derfor de seneste år taget uddannelser i bl.a. MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), Shake The Dust (somatisk embodiement) og neuropsykologi.

Desuden bevæger Nanna sig dagligt i kreative miljøer. Både i forskelligartede fysiske udtryk (klatring, dans, calisthentics, Yoga), men også sprogligt i forbindelse med hendes bogudgivelser og afholdelser af diverse events i form af oplæsninger, dagbogsskrivning og Yoga-kurser m.m.

Nanna er en erfaren underviser og har både holdt – og givet – rum til Yogainteresserede verden over. Forvent en underviser der er dybt passioneret for sit fag og som både tilbyder elementer af grin og alvorlighed i sine lektioner.

For at deltage i dette kursus er du…

 • Yogaunderviser eller udøver med nysgerrighed på kroppen
 • Åben for at lære nyt og give slip på gamle dogmer
 • Klar til at tage et dyk ned i biomekanik og krop-sind-forbindelsen

Inkluderet i prisen:

 • 15 timers uddannelse i kreativ sekvensering
 • Underviser manual og arbejdsbog
 • Te og snacks i løbet af weekenden
 • Udstyr; måtter, props osv
 • Lærerigt rum med mulighed for at udvide dit Yoga-fællesskab

Vær opmærksom på at:

 • Afhængigt af hvem der deltager på kurset, vil der formentligt blive talt både engelsk og dansk i undervisningen. Dog vil kurset blive planlagt sådan, at alle får mulighed for at øve sig på sit foretrukne sprog i både enkeltmands opgaver og gruppeopgaver.
 • Endelig information om tidspunkter, hvad der skal medbringes, pauser mm., vil blive tilsendt senest i starten af oktober.
 • Overnatning/måltider er ikke inkluderet i pris.
 • Hvis nogle yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte Nanna direkte via; 
  Instagram; @move.w.nanna
  Hjemmeside; https://www.yogawithnanna.com/eventEmail; nannahofmansoerensen@live.dk

Du kan tilmelde dig både kreativ sekvensering samt Anatomi kurset som et samlet kursus til 4321 kr.

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

 • Samavesa Yoga
 • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
 • CVR: 41596902