Skip to main content

Detaljer

Dette forløb er for dig, der er interesseret i at dykke dybere og få en mere personlig guidning, end du får til de sædvanlige drop in klasser. For dig, der er nysgerrig på at blive præsenteret for elementer af yoga, som man sjældent når omkring på almindelige yogaklasser. Både ift praksis og mere teoretisk. For dig, der er interesseret i at dele din nysgerrighed på yoga med et fællesskab af ligesindede.
Forløb

Yoga essens – v/Jacob Aremark

Et dannelsesforløb over 3 måneder

To workshops, tre måneders fast praksis onsdag 18.30 – 20.30 samt en retreatweekend.

Pris : Earlybird før 13 marts 4400 kr. Efter 13 marts 4900 kr.

Nu søsætter jeg mit mest personlige yogaprojekt til dato. Det foregår i mit nye “yogahjem” Samavesa i hjertet af Århus – og du er inviteret til at være med!!

Jeg har undervist yoga i snart 20 år, både almindelige hold, workshops, retreats  & foredrag, yogalæreruddannelse og meget andet. Det bedste af det har jeg kogt ned til et forløb, som strækker sig over tre måneder. Det kalder jeg for “Yoga essens”.  

Fokus er på praksis, rammesat af teori og refleksion. Formen er udogmatisk og undersøgende med masser af plads til spørgsmål og samtale. 

Forløbet består af:  

En fast, ugentlig 2 timers yogapraksis. (onsdag 18:30-20:30) 

En 5-timers lørdagsworkshop til at skyde forløbet i gang

En 5-timers lørdagsworkshop ca. i midten af forløbet  

Et to-dages mini-retreat til at binde det hele sammen med. 

I alt bliver det 40 timer.   

Er det noget for mig? 

Det er det, hvis…. 

…du er interesseret i at dykke dybere og få mere personlig guidning, end du får til de sædvanlige drop in klasser. 

…du er nysgerrig på at blive præsenteret for elementer af yoga, som man sjældent når omkring på almindelige yogaklasser. Både ift praksis og mere teoretisk. 

… du er interesseret i at dele din nysgerrighed på yoga med et fællesskab af ligesindede. 

Indhold på forløbet: 

Jeg savner yoga, hvor vi forpligter os mere på hinanden end til “drop in” klasser. Den faste ugenlige praksis giver mig mulighed for at bygge en undervisning op, som er fremadskridende, jeg får mulighed for at lære mine elever bedre at kende, og du får mulighed for på en mere struktureret måde at følge og forme din egen yogaproces. 

På de faste klasser vil vi arbejde med Asanas (yogastillinger), Pranayama (åndedrætsteknikker), Mudras (subtile yogateknikker for kroppens indre bløddele) samt meditation. Klasserne vil være tematisk rammesatte, og efter behov vil der være mulighed for fælles refleksion og samtale.    

På de to workshopdage og retreatweekenden kan vi tage os tid til at dykke ned i nogle temaer, som kan støtte op om og yderligere fordybe den faste praksis, fx.

  • Yogaens psykologi, filosofi og historie
  • Strukturering af egen praksis og egen fordybelse 
  • Meditations- & koncentrationsøvelser.  
  • Stilhed og det at lave “retreat” 
  • Sammenhængen imellem sindet, åndedrættet og nervesystemet
  • Kropsbevidsthed 

…. og meget mere. 

Er det avanceret? 

Undervisningen er hverken på et højt eller et lavt niveau. Snarere er den spørgende & undersøgende og inviterer dig til at gå med på dine egne præmisser og undersøge det, som du synes er spændende. Med andre ord; om du er ny i yogaverden eller har en yogalæreruddannelse eller to i bagagen, så skal du nok få noget med dig, du kan bruge til noget.

Er det en yogalæreruddannelse? 

Nej, det er det ikke. Forløbet har rigtig mange af de elementer, som jeg synes, en yogalæreruddannelse bør indeholde, men fokus er på din egen praksis – ikke på at undervise. Derfor er det måske snarere et yoga-dannelses forløb.

Praktisk

Der er undervisning på følgende datoer: 

2 timers onsdagspraksis (18:30-20:30): 

13., 20., 27. april 

4., 11., 18., 25. maj 

8., 15., 22.  juni 

To 5 timers lørdagsworkshops og en retreatweekend: 

lørdag d. 9. april,  lørdag  d. 14. maj. (kl 12-17) 

Retreat weekend: 25. – 26.  juni  (lørdag 12-17, søndag 9-13) 

I alt 40 timers undervisning til en samlet pris på: 

 4.400,- (early bird)  4.900,- (efter d. 13. marts)  

Der er mulighed for at betale i rater. Kontakt jacob@aremark.dk

Sidste tilmeldingsfrist 1 april.

Min baggrund som underviser 

Jeg er cand. mag. i filosofi med speciale i kropsbevidsthed og forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber – en praktisk indføring i kropsbevidsthed”. 

Jeg har omkring 20 års  erfaring med yoga, 30+ års erfaring med japansk kampkunst og ca 10 år på bagen som ManuVision  kropsterapeut og -træner.  

Jeg har drevet og gæstet flere yogalæreruddannelser & holdt workshops om yoga i hele Danmark. Jeg har undervist yoga til topchefer, neurokirurger, mennesker med stress, elitesportsfolk, blinde & svagtseende, skuespillere, musikere, tykke & tynde, høje & lave og alle mulige derimellem. 

Når jeg ikke laver yoga og holder foredrag, har jeg klienter i 1:1 forløb i min klinik i Beder. 

Læs mere om mig på: indrelandskaber.dk