Skip to main content

Events

At Samāveśa we love to immerse ourselves! In knowledge, in the body, in the mind, and everything that supports you on the path that life is. Therefore, we often hold various workshops that provide knowledge and input. It can be anything from anatomy to Ayurveda, it could be about pain or stress management. It can also be whole days of mindfulness and the opportunity to create a little extra space for yourself.

Workshop

Nymåne Ceremoni

Lørdag d. 4 august 16 – 18

Nymånens energi støtter os i nye begyndelser, søsættelse af nye projekter, intentioner og ønsker for den kommende tid. Det er en god anledning til at checke-ind med os selv – særligt i et ceremonielt rum og et nærværende fælleskab. Et rum og et fælleskab uden for dine egne vante rammer, der kan invitere til et nyt perspektiv og nye måder at se tingene på.

Workshop

Yoga og livsglæde

Lørdag d.23 nov. 13 – 15.30

Måske har du allerede oplevet hvordan kroppen kan føles lettere og humøret højere efter yoga?

Netop dét dykker vi ned i, når vi mødes til foredraget Yoga & Livsglæde.

Foredraget er for dig, der vil vide mere om, hvordan du kan bruge nogle af yogaens mange værktøjer – på og udenfor yogamåtten – til at finde ind i en større grad af balance, så livsglæden kan få fylde.

Glæd dig til at høre mere om yogafilosofi og -psykologi set med yogaterapeutiske briller, om at vælge de rigtige yogaøvelser til (og fra) og om hvordan du på en overskuelig måde kan drysse din dag med yoga.

Workshop

Weekend-kursus i anatomi – både for undervisere og udøvende

Fredag d.18 – søndag d. 20 okt.

Kurset er et dyk ned i kroppens kompleksiteter og biomekanikken bag asana-udøvelse (krops-positurer i Yogaøjemed). Vi vil sammen nørde og simplificere alt det, der kan synes svært at forstå, når vi bevæger os både med og uden smerte eller skader. 
Få svar på hvornår forskellige fraser som fx “skuldrene væk fra ørene”, “mikrobøj albuerne” eller “knæene bag tæerne” giver mening rent anatomisk – og hvornår de ikke gør. 

En weekend hvor alle er velkomne uanset erfaring! Interesse for funktionel anatomi og kroppen er det vigtigste. 
Workshop

Kursus i kreativ sekvensering

Fredag d. 8 – 10 november

Lad din Yoga og bevægelse udfolde sig som holistisk magi – 15 timers kursus både for Yoga-undervisere of udøvere.
Dette kursus er for dig, hvis du er nysgerrig på hvordan traditionel Yoga-asana kan kombineres med kropslig nysgerrighed, Yoga-filosofi og bæredygtig mobilitet. Du kan forvente et rum, hvor vi udforsker både nye og gamle bevægelsesmodaliteter i teori, men også praksis. Via kombinationen af bevægelse, gruppe-øvelser og individuel nusse-nørde-tid, vil vi sammen gå i dybden med de forskellige måder, en Yoga-praksis også kan udfolde sig på.

Workshop

Ayurveda for yogalærere.

6 måneders udannelse med start 27 sep 

Denne efteruddannelse er til yogalærere, der ønsker at bruge Ayurveda i deres undervisning. På uddannelsen får du en grundlæggende introduktion til Ayurveda. Du lærer at vælge stillinger, sprog og nonverbale virkemidler, der passer til forskellige situationer og til forskellige personer. Og så lærer du at passe på dig selv med ayurvedisk egenomsorg, så du ikke brænder ud.

A yoga studio in Aarhus

We are a yoga studio in Aarhus that shares our passion for yoga with everyone who wants to join. We offer a sanctuary where you can move your body and mind away from the everyday, where you can take time for yourself and your practice

Modtag nyhedsbrev

Course Description

Address

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902