Skip to main content

Detaljer

Kom med til en holistisk aften, der kan støtte dig i at komme ned i kroppen og hjertet, hvorfra du kan trække vejret dybt, måske se dit liv i nyt lys og opleve en fornyet forbindelse til dig selv og verden omkring dig.
Workshop

Cacao & sound

Dato Ons d. 6.dec kl.19 – 21

Pris 350 kr.

Denne oplevelse er for dig, der ønsker en pause fra decembers trummerum og ønsker et indre check-in med dig selv, tid til at være med dét der er og til at reflektere over hvor du er på vej hen.

Vi starter med at få serveret en kop ceremoniel kakao, hvor vi sammen lander i rummet med en meditation og sætter en intention for aftenen. Mens vi nyder kakaoens og rummets kærlige omfavnelse, vil vi lave en deling-runde for at mærke ind i, hvad der rør sig i cirklen den pågældende aften. Camilla vil herefter guide blide bevægelser og bløde stræk og derefter guide en skriveøvelse til selv-refleksion. Dette bliver efterfølgende understøttet med en fælles mantra meditation og en afspænding med lydhealing, vibrationer fra syv krystalsyngeskåle afstemt til 432 hertz og særlig udvalgt aromaterapi. Der sker noget helt særligt og forløsende, når vi i samme rum bruger vores stemmer og arbejder med vibrationer på de indre og ydre planer.

Alt du skal gøre er at møde op i bevægeligt og behageligt tøj. Alle remedier ligger klar til dig når du kommer og din eneste opgave er at finde dig godt tilrette, tage imod, og lade de afspændende og vibrerende aftryk beroligere og nulstille krop, sind og sjæl. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kh. Camilla, Slow Beauty

Læs mere om Camilla på www.slowbeauty.dk