Skip to main content

Detaljer

Denne aften vil Janni præsentere dig for det ayurvediske begreb ‘ojas’, der kan beskrives som en energireserve eller en livskraft, der nærer dig og giver styrke og kraft indefra. Ojas påvirker blandt andet dit immunsystem, din fordøjelse, din fysiske styrke, din åndelige eller spirituelle forbundethed, hudens sundhed, din søvn og dit humør.
Workshop

Ayurvedas vej til energi, livskraft og glød

FOREDRAG + YOGAPRAKSIS

Ayurvedas vej til energi, livskraft og glød

onsdag d. 7. februar kl. 19-21

Vær med til en opløftende aften i smukke Samavesa Yogastudio, hvor du i vinterens sidste seje træk lærer at vække din energi, din livskraft og din glød med Ayurveda. Efter foredraget kan du nyde en dejlig yoga- og meditationspraksis.

Denne aften vil Janni præsentere dig for det ayurvediske begreb ‘ojas’, der kan beskrives som en energireserve eller en livskraft, der nærer dig og giver styrke og kraft indefra. Ojas påvirker blandt andet dit immunsystem, din fordøjelse, din fysiske styrke, din spiritualitet, hudens sundhed, din søvn og dit humør. Men bare rolig, Janni har samlet en række af sine mest hverdagsvenlige eksempler på, hvordan du kan nære din livskraft, så du ikke brænder helt ud i vinterens sidste seje træk. Og efter foredraget guider hun en dejlig nærende praksis med blid yoga og meditation.

Alt du skal gøre er at møde op i behageligt og varmt tøj, som du kan bevæge dig i. Der vil være te og lidt sødt, som du kan nyde. Hvis du ønsker at tage noter under foredraget, er du velkommen til at medbringe en notesbog og skriveredskab. 

Du kan se frem til to skønne timer i fællesskab med ligesindede, hvor du både lærer noget og laver en dejlig praksis.

Pris: 200 kr. pr. person

Max 15 personer.

Læs mere om Janni her: https://www.matrika.dk/janni

Disse onsdage med foredrag og praksis er enkeltstående events. Hvis du har lyst, kan du sagtens deltage i flere af dem, da vi fordyber os i et nyt emne indenfor Ayurveda hver gang. Alle aftener starter med en kort introduktion til Ayurveda. Derfor kan du altid deltage, selvom du ikke ved noget om Ayurveda i forvejen. 

Et yoga studio i Aarhus

Vi er et yogastudie i Aarhus, som deler vores passion for yoga med alle der har lyst til at være med. Vi tilbyder et frirum, hvor du kan bevæge kroppen og sindet fri af hverdagen, hvor du kan tage tid til dig selv og din praksis

Modtag nyhedsbrev

Holdbeskrivelser

Adresse

  • Samavesa Yoga
  • Skt. Pauls Kirkeplads 9 B baghuset 2. sal 8000 Århus C
  • CVR: 41596902